Functieomschrijving: Horeca-manager – AmsterTram
32–40 uur per week | Flexibele diensten
Locatie: Amsterdam | Doordeweeks en weekend
Verantwoordelijk voor het operationeel management en het bieden van een geweldige gastbeleving in een rijdend tramrestaurant!
Wij zoeken een Horeca-manager die ook de leukste Host/Hostess is.
Vereisten:
- Minimaal 1 jaar ervaring als bedrijfsleider
- Goed in de Nederlandse en Engelse taal in schrift en spraak
- Sterke organisatorische vaardigheden en leidinggevende capaciteiten
- Jouw enthousiasme en betrokkenheid is aanstekelijk en draagt bij aan een persoonlijke en gezellige sfeer voor onze gasten, maar ook voor de collega’s.
Je bent verantwoordelijk voor het operationeel management, de dagelijkse gang van zaken en zorgt ervoor dat mails en telefoon beantwoord worden. Alles loopt soepel voor, tijdens en na de ritten, zodat onze gasten een unieke herinnering overhouden. Werken in een rijdend tramrestaurant vraagt om creativiteit en flexibiliteit. Je geniet ervan om gasten blij te maken en net dat extra’s te doen waardoor zij zich speciaal voelen. Je werkt nauw samen met de eigenaresse en bent het gezicht van de AmsterTram tijdens de ritten. Je stuurt collega’s aan op professionaliteit en gastbeleving.
Pluspunten als je:
- Bekend bent in Amsterdam en leuke plekken en verhalen kent
- Een relevante horeca-opleiding hebt afgerond
- Eigen vervoer (auto) hebt
- Onze Amsterdamse kleuren (rood-wit) goed kan hebben
- In het bezit bent van een diploma Sociale Hygiëne en BHV
Wat wij bieden:
- Een unieke werklocatie, tevens stadspromotie voor de mooiste stad
- Altijd enthousiaste gasten en betrokken collega’s
- De mooiste bewegende werkomgeving
- Een salaris van € 17,50 tot € 22 per uur + mogelijkheden tot aandelen
- Redelijk vaste werktijden en bijtijds klaar met werken
- Ruimte voor eigen initiatief en creativiteit
- Vrijheid en verantwoordelijkheid
Wat is de AmsterTram?
Vanaf maart 2025 gaat de AmsterTram als tramrestaurant door Amsterdam rijden. Een uniek concept, er zijn nu slechts vier andere rijdende restauranttrams in de wereld! De historische tram uit 1990 reed tot en met 2021 dagelijks door de straten van Amsterdam en is het afgelopen jaar omgebouwd tot rijdend restaurant met een keuken, toilet en 44 zitplaatsen.
Wij bieden dinerritten van 2,5 uur van woensdag tot en met zondag. Daarnaast kan de tram worden afgehuurd voor privé-evenementen (zoals lunch, borrel of high tea) en worden er regelmatig extra ritten aangeboden.
De AmsterTram staat voor een unieke en culinaire beleving van Amsterdam, die je deelt met familie, vrienden of collega’s. We zijn trots, betrokken en verbinden onze gasten met de stad en met elkaar. Wij gaan op een persoonlijke en betrokken manier om met onze gasten en collega’s en zijn trots om bij de AmsterTram te werken en onze gasten een onvergetelijke rit te bieden.
Je tramteam bestaat uit:
- Een trambestuurder (via de Elektrische Museumtramlijn Amsterdam)
- Een chef (via horecapartner Sonah Catering)
- Een bedieningsmedewerker
Met z’n vieren vormen jullie het AmsterTram-team.
Geïnteresseerd?
Stuur je CV en motivatiebrief gericht aan Suzanne via e-mail naar [email protected]. Eventuele vragen kunnen ook per e-mail worden gestuurd.
Aanvullende vergoedingen:
- Fooi direct uitbetaald aan het einde van de avond
- Overuren uitbetaald
- Vakantiegeld
Arbeidsvoorwaarden:
- Pensioen
- Flexibele werkuren
- Thuiswerken gedeeltelijk mogelijk
- Bedrijfsfeesten
- Kerstpakket
Werkschema:
- Avondwerk
- Dagdienst
- Weekenddiensten
- Flexibele werkuren
- Werken op feestdagen
Ervaring:
- Bedrijfsleider: 1 jaar (Vereist)
Taalvereisten:
- Nederlands en Engels (Vereist)